Tillbaka till nyheter

Terrific Thursdays med Academy

Igår gästades Nectima av 45 utvecklare från Java & C# utbildningarna hos Academy, som är en del av Academic Work, och kvällen handlade om att berätta för dem om Nectima, vår kultur, vårt kundlöfte, våra medarbetare och hur vi fungerar. Richard berättade om Nectima, Matilda om sitt karriärbyte och hur rollen som Scrum Master fungerar och Axel, som gick Academys C# utbildning 2016, delade med sig av hur hans första år på Nectima har varit.

Under utbildningen har man regelbundna träffar (terrific thursday) där deltagarna får träffa intressanta och kompetenta företag som berättar om sitt företag, sitt erbjudande, arbetssätt, utmaningar och som ger en bild av hur det fungerar ”på riktigt”. Det blev en kul och uppskattad kväll och här kommer ett par citat från inkorgen idag:

- ”Det var intressant att höra om Nectima och er verksamhet. Ni känns verkligen spännande och innovativa.”

- ”Hej på er! Jag skulle bara vilja säga att jag älskade att vara hos er på TT igår. Det var väldigt givande för mig och det var verkligen riktigt roligt. Jag fick en helt ny bild om hur det kan se ut på ett it-företag och ni kändes verkligen som en familj!”

Academy ger sina deltagare möjlighet att skifta både bransch och karriär genom sina intensivutbildningar (Accelerated Learning). Academy utbildar inom de yrkesroller och kompetenser där det är störst efterfrågan bidrar till att stänga det kompetensgap som råder på arbetsmarknaden.