Tillbaka till nyheter

Nectima + Intrum = Intrum Billify

 

För 2,5 år sedan påbörjade Nectima och Intrum ett samarbete kring att utveckla en modern och innovativ produkt som hanterar fakturering och inkassoärenden.

Målet blev att leverera en lösning som både utmanade existerande produkter inom samma segment på marknaden, men som även tog fakturerings- och inkassohanteringen till nästa nivå. 

Vårt spännande och utvecklande samarbete med Intrum har resulterat i Intrum Billify - Fakturering för den moderna företagaren. 

I Intrum Billify får användaren både ett faktureringsprogram och en inkassotjänst. Så snart ett konto har skapats är användaren igång på några minuter, oavsett vilken tjänst den vill använda.

Teamet bakom Billify har lyckats utveckla en ny form av upplevelse där fakturering och inkasso, som traditionellt sett förknippats med komplexa och förvirrande flöden, istället upplevs enkla, tydliga och moderna för användaren.

Med tanke på produktens karaktär har säkerhet stått högt upp på agendan. Tjänsten har flertalet bakomliggande komplicerade tekniska flöden och integrationer. Användarmässigt är dessa dock inte märkbara. Upplevelsen är enkel och stilig - ett resultat av väl genomarbetad UX/UI och design. 

Under projektet har Nectima varit del av ett större team. Från oss har arkitekter, designers, back- och frontendutvecklare varit del av projektet sedan start. Under perioder har vi även bidragit med affärsutvecklande input, produktrådgivning och projektledning. Ett projekt där Nectimas breda och heltäckande kompetens har nyttjats på bästa sätt! 

Är du sugen på att veta mer om Intrum Billify? Kanske är du själv småföretagare och intresserad av marknadens bästa fakturerings- och inkassotjänst, eller så är du intresserad av att se ett exempel på hur en komplex tjänst kan presenteras och upplevas på ett nytt och spännande sätt. Om så - klicka dig vidare här